A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Пірнівської сільської ради
Вишгородський район Київська область

Новини

Шлях до кар'єкри в атомно-енергетичній галузі

ДП «НАЕК «Енергоатом» як найбільша енергогенеруюча компанія, яка забезпечує понад 50% потреби України в електроенергії, для забезпечення сталого функціонування та розвитку атомно-енергетичної галузі зацікавлена в якнайкращій підготовці фахівців і стимулюванні молоді до побудови кар’єри на вітчизняних енергетичних підприємствах. Задля цього Компанія активно взаємодіє з учнівською та студентською спільнотами: популяризує STEM-освіту, надає актуальну інформацію, практичні й фахові знання та підвищує обізнаність в галузі ядерної енергетики. Однією з успішних форм профорієнтації, яку проводить ДП «НАЕК «Енергоатом» в регіонах розміщення своїх об’єктів, є випуск роз’яснювальних матеріалів, які допомагають школярам дізнаватися про можливості побудови кар’єри в галузі. Де можна навчатися? Як вступити до ЗВО? Як гарантовано отримати робоче місце? Відповіді на ці та багато інших запитань вступники та їхні батьки можуть знайти в путівнику за посиланням: https://energoatom.com.ua/parts/pdf-file/Way-to-career-(web).pdf.

12:53 30.08.2023

Щорічна освітня конференція у Пірнівській громаді

29 серпня 2023 року, незадовго до початку нового навчального року, у Пірнівській громаді відбулася Серпнева — щорічна освітня конференція «ОСВІТА В ПІРНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ: ФОКУС НА БЕЗПЕКУ ТА ЕФЕКТИВНІСТЬ».

17:00 29.08.2023

Пірнівська громада отримала новий шкільний автобус

У найскладніший для країни час органами управління освітою за підтримки органів виконавчої влади Київщини вирішується низка проблем в галузі освіти, тим самим виявляється неймовірний патріотизм, взаємопідтримка, згуртованість і готовність самовіддано працювати задля перемоги.

09:59 02.08.2023

У ЗДО "Світлячок" перші випускники

30 червня у  ЗДО "Світлячок" с. Лебедівка відбулося випускне свято. 16 вихованців старшої групи "Пташенята" залишили своє гніздечко та відправилися в подорож у шкільне життя... Любі наші перші випускники! Будьте здорові та щасливі. Лише вперед до нових знань, вершин та мрій!

13:22 01.07.2023

Районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура)

6 червня 2023 року завершився районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), у якій взяли участь команди середньої та старшої вікової групи  закладів освіти Вишгородського району.

15:35 13.06.2023

Вхід для адміністратора