A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Пірнівської сільської ради
Вишгородський район Київська область

Новини

День Єднання України

16 лютого – День єднання України. Це свято, засноване 2022 року Указом Президента України. Тоді, взимку 2022 року, Росія стягнула військову техніку до кордонів України. Світові ЗМІ заявляли про те, що незабаром може розпочатись повномасштабне вторгнення. Однією з можливих дат називали 16 лютого. У відповідь на це Президент України Володимир Зеленський закликав українців не панікувати та назвав день можливого вторгнення Днем єднання України. Наша держава сьогодні сильна, як ніколи… І якщо нам знову оголошуватимуть дату нападу, ми зробимо його Днем єднання.

16:23 16.02.2023

ВІТАЄМО!

Вітаємо з ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ директора Пірнівської гімназії НАТАЛІЮ БОНДАРЕНКО!

12:22 09.12.2022

Освітня мережа Пірнівської громади поповнилася новим дошкільним закладом

10 листопада 2022 року в селі Лебедівка офіційно відбулася церемонія відкриття закладу дошкільної освіти «Світлячок». Це визначна і радісна подія для всієї Пірнівської громади. Захід відбувся за участі голови Київської військової обласної адміністрації Олексія КУЛЕБИ, заступника голови Київської військової обласної адміністрації Жанни ОСИПЕНКО, голови Вишгородської районної військової адміністрації Олексія ДАНЧИНА, голови Пірнівської сільської ради Сергія КНИЖНИКОВА, депутатів Київської обласної ради, Вишгородської районної та Пірнівської сільської рад.

15:58 10.11.2022

У ШКОЛАХ КИЇВЩИНИ ВІДНОВЛЮЄТЬСЯ НАВЧАННЯ В ОЧНОМУ ТА ЗМІШАНОМУ ФОРМАТАХ

Заклади середньої освіти Київської області після тимчасової вимушеної дистанційної роботи відновлюють навчання в очному та змішаному форматах. Про це повідомили в Департаменті освіти і науки Київської ОВА.

20:57 03.11.2022

Конкурс «Стежками Каменяра»

УВАГА! Запрошуємо учнів від 6 до 16 років (включно) до участі у Всеукраїнському учнівському літературно-мистецькому конкурсі «Стежками Каменяра». З умовами конкурсу можна ознайомитися за покликанням:

18:58 31.10.2022

Мобільний застосунок для 1-4 класів

З метою забезпечення організації освітнього процесу в початковій школі в інтерактивній формі, неприбуткова організація War Child Holland і громадська спілка «Освіторія» на замовлення Міністерства освіти і науки України розробили інтерактивний мобільний застосунок «Вивчаю – не чекаю» для вивчення математики в 1-4 класах.

09:07 28.10.2022

Вхід для адміністратора