A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Пірнівської сільської ради
Вишгородський район Київська область

Новини

Технопарк закладів освіти поповнився новими ноутбуками

Сучасний світ дуже стрімко інформаційно розвивається, змушені розвиватися швидко та оперативно і вчителі. А для швидкої адаптації до сучасних вимог якраз і потрібна сучасна техніка. Тому дуже чудово, що Міністерство освіти і науки України запровадило програму «Ноутбук кожному вчителеві». Дякуючи злагодженій роботі Департаменту освіти і науки Київської ОДА, голові Київської ОДА Василю Володіну, освітяни Пірнівської громади також отримали 21 ноутбук. Ці ноутбуки є вкрай важливими для комфорту вчителя, для освітнього процесу, для розвитку дітей.

13:37 29.11.2021

Про історію розповідають старі фото

В ОЗНЗ Жукинська ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся сучасний урок історії з використанням медіатеки на тему: "Історичні джерела та їх різновиди".

09:29 26.11.2021

Нове життя в садочку "Сонечко"

У закладі дошкільної освіти «Сонечко» Пірнівської сільської ради розпочалося нове життя. У зв’язку з капітальним ремонтом харчоблоку в Жукинській школі, де готувалися обіди й для вихованців садочка «Сонечко», постало питання про те, як надалі організувати освітній процес діткам «Сонечка». Адже відсутність харчування унеможливлює перебування дітей в закладі. І чудовою альтернативою стало приміщення початкової школи у селі Воропаїв. Зараз дітки мають можливість здобувати дошкільну освіту у прекрасних умовах. Тут і теплі спальні кімнати, і облаштовані кімнати для занять та гри, і просторий спортзал, і затишна їдальня – все для  комфортного життя малюків. Адже від того, як їм тут живеться, залежить не лише їх майбутнє, а й майбутнє всієї країни. Дитячий садок – це те місце, де діти отримують свої перші знання, ніжну любов, це другий дім маленьких діточок.

10:20 25.11.2021

Стартував регіональний етап Всеукраїнських олімпіад з навчальних предметів

У Пірнівській громаді стартував ІІ (регіональний етап) Всеукраїнських олімпіад з навчальних предметів. 7 листопада 11 здобувачів освіти взяли участь в олімпіаді з української мови. Тож вітаємо призерів олімпіади: 

12:35 07.11.2021

«Сузір’я педагогічних талантів»

Другого жовтня в Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка з нагоди Дня працівників освіти відбулася обласна церемонія нагородження кращих педагогів Київщини «Сузір’я педагогічних талантів».

12:35 02.10.2021

Вхід для адміністратора