A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Пірнівської сільської ради
Вишгородський район Київська область

Другий етап Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги з черліденгу»

Дата: 17.04.2024 09:20
Кількість переглядів: 19

Сьогодні найкращі команди шести громад Вишгородщини, які стали переможцями другого «зонального» етапу Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги з черліденгу» у своїх громадах, взяли участь у третьому районному етапі Всеукраїнських змагань  «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги». 
Черлідинг - це один із найчарівніших видів спорту у світі. Черліденг – це складно-координаційний вид спорту, який поєднує в собі характерні риси художньої та спортивної гімнастик, акробатики та різних танцювальних напрямів (джаз, фанк, хіп-хоп та інші). Граціозний, витончений та найяскравіший спорт! За інформацією Міжнародного Олімпійського Комітету є одним із найпопулярніших видів спорту у світі! Ним займається понад 6,5 мільйонів спортсменів!
Змагання відбувалися у м. Вишгород на базі Вишгородського ліцею «Сузір’я» Вишгородської міської ради, де були дотримані всі безпекові умови під час проведення заходу. 
Виступ кожної команди тривав не більше двох хвилин, але за цей час дівчата встигали показали свою майстерність, грацію, неймовірні перешикування, стрибки, чіткі та точні рухи, акробатичні трюки тощо. Неможливо було відвести погляду і від чарівних костюмів спортсменок: яскравих, вражаючих, які підсилювали всю постановку. 
Наша команда разом з командою Димерської громади розділили третю сходинку п’єдесталу пошани, здобувши третє місце і залишивши позаду команди Вишгородської та Іванківської громад. Другу сходинку посіла команда черлідерів з Петрівської громади. А беззаперечними переможцями стала команда Славутицької громади.
Вітаємо наших дівчаток: Михайлюк Софію, Михайлюк Анну, Березинець Оксану, Васильченко Марію, Мазку Катерину, Рішняк Марію, Ходушко Олександру, Цикаленко Валерію та Чигрин Маргариту із вдалим виступом та бажаємо ще більш яскравих перемог!!!

 



« повернутися

Вхід для адміністратора