A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Пірнівської сільської ради
Вишгородський район Київська область

Вакансії

Дата: 23.09.2023 11:03
Кількість переглядів: 30

Відділ освіти Пірнівської сільської ради запрошує на роботу:

1. Бухгалтера з ведення бухобліку. Обов’язки:

розрахунки з постачальниками та підрядниками; робота з Казначейством (реєстрація бюджетних, фінансових зобов’язань, платіжних доручень), ведення головної книги, перевірка меморіальних ордерів, облік кредиторської та дебіторської заборгованості, складання бюджетної та фінансової звітності. Вміння працювати в системі ISpro (програма для автоматизації управління підприємствами та бюджетними організаціями різного профілю), Excel, Medoc.

2. Бухгалтера з публічних закупівель. Обов’язки:

підготовка тендерної документації, проведення відкритих торгів, робота у системі Прозорро та Прозоро Маркет через майданчик Е-Тендер.

3. Юриста. Обов’язки:

робота по оформленню господарських договорів; супровід електронної системи закупівель, згідно ЗУ «Про публічні закупівлі», робота з претензіями, представлення інтересів відділу освіти в судах, а також в інших державних і громадських організаціях у процесі розгляду правових питань; консультація працівників освіти по правовим питанням.

Обов’язковою умовою для всіх кандидатів є: громадянство України, освіта вища за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра або спеціаліста, вільне володіння державною мовою, комп’ютером та офісними програмами стаж роботи за фахом не менше 1 року.

          Умови роботи: Основне працевлаштування, 5-денний робочий тиждень з 8.00 до 17.00, повний соціальний пакет.

Контактний телефон: 0672936318, начальник відділу освіти Оксана ПОНОМАРЕНКО

Адреса: вул. Соборна, 14, с. Лебедівка, Вишгородський район, Київська область


« повернутися

Вхід для адміністратора