A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Пірнівської сільської ради
Вишгородський район Київська область

ВАКАНСІЯ

Дата: 13.09.2022 16:22
Кількість переглядів: 40

У зв’язку з внесенням змін до деяких законів України щодо призначення посадових осіб місцевого самоврядування в період дії воєнного стану, відділ освіти Пірнівської сільської ради Вишгородського району Київської області запрошує на роботу головного спеціаліста. 

Обов’язки: 

  1. Здійснює координацію напрямів діяльності відділу освіти або напрямку діяльності місцевої ради.

  2. У межах повноважень, визначених посадовою інструкцією, забезпечує реалізацію завдань покладених на відділ освіти Пірнівської сільської ради.

  3. Бере участь у розробленні цільових програм, що відносяться до сфери повноважень відділу, здійснює контроль за виконанням відповідних заходів програм, аналізує їх результативність та ефективність, готує відповідні пропозиції начальнику відділу освіти або керівництву місцевої ради.

  4. Готує проекти рішень з питань, що відносяться до повноважень відділу та пропозиції начальнику відділу освіти або керівництву місцевої ради щодо виконання рішень місцевої ради та її виконавчого комітету.

  5. Бере участь у підготовці проектів організаційно-методичних документів, що стосуються роботи відділу, та підготовці інформації про результати цієї роботи.

 Вимоги:

  1. громадянство України;

  2.  наявність вищої освіти не нижче ступеня бакалавра; 

  3. володіння знанням Конституції України, законів України: «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції», а також законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень відповідного структурного підрозділу; 

  4. вільне володіння державною мовою;

  5.  володіння основними програмами роботи на комп’ютері.

 

Призначення на посаду відбувається за результатами співбесіди із претендентом.

Для участі у співбесіді необхідно подати резюме на електронну адресу osvitapirnove@gmail.com або особисто до відділу освіти Пірнівської сільської ради з адресою: вул. Соборна,14, с. Лебедівка, Вишгородський район, Київська область, 07360 протягом 3-х календарних днів з дня опублікування оголошення. 

 

Контактна особа: Спеціаліст відділу освіти Судзіловська Тетяна Володимирівна 0676573332

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора